VDO Marine

ProNav Oy toimii Veratron yhtiöön kuuluvan VDO Marine tuotemerkin maahantuojana ja tukkumyyjänä Suomessa.

VDO on kuuluisa laadustaan ja periaatteena on valmistaa tuote kestämään ennemmin vuosikymmeniä kuin vain vuosia. Laadun takaamiseksi kaikki VDO Marinen instrumentit tehdään käsityönä Sveitsissä kellosepän tarkkuudella!

Nykymallisto koostuu analogisignaalin erilaisista ViewLine erillisinstrumenteista, CAN-väylädatalla toimivista OceanLink moottorinvalvontamittareista sekä uudesta kaiken datan yhdistävästä AcquaLink instrumenttisarjasta. Mittarien lisäksi VDO toimittaa myös täydellisen valikoiman antureita mittareilleen.

Laatutietoisen valinta kohtuuhintaan!

ViewLine -sarjan instrumentit »

VDO ViewLine instrumentit ovat erillisinstrumentteja, joihin analogisignaalin anturi kytketään suoraan. Erittäin kattava valikoima erilaisia viisarinäyttöisiä instrumentteja niin moottorinvalvontaan kuin nestetasojen seurantaan. Myös nopeus- sekä syvyysmittareita navigointikäyttöön. Täydellinen valikoima antureita niin moottoreihin kuin säiliöihin, peräsinkulmaan, jännitteelle, käyttötunneille, kellolle jne.

OceanLink -sarjan instrumentit »

VDO OceanLink instrumentit ovat moottoreille joissa on CAN-väylädata ulostulo. Useimmista nykyaikaisista moottoreista tämä löytyy ja silloin voidaan käyttää kyseisiä mittareita helposti lenkitettynä ketjuun mittarista toiseen. Moottorin antamaa dataa voidaan valita esitettäväksi lisäämällä ketjuun haluttua tietoa toistava mittari. OceanLink-sarjan ytimenä on aina kierroslukua näyttävä monitoimimittari jonka lisäksi voidaan valita jopa 20 lisämittaria toistamaan haluttuja tietoja.

AcquaLink -sarjan instrumentit ja anturit »

VDO AcquaLink on mullistava järjestelmä, joka kokoaa yhteen niin analogiset anturisignaalit kuin erilaiset digitaaliset sekä CAN-väylä signaalit. Voit esimerkiksi helposti rakentaa huippunykyaikaisen mittariston jo veneessä olevien vanhojen moottori- tai nestetasojen anturien ympärille sekä yhdistää siihen myös nykyaikaisia NMEA 0183 tai NMEA 2000 digitaalidataa käyttäviä laitteilta ja antureita tai J1939 CAN-väylädataa moottoreilta. Myös vanhat analogisignaalin VDO loki- ja tuulianturit on mahdollista liittää samaan järjestelmään.

Analogiset anturit »

VDO valmistaa lähes kaikki mahdolliset anturit veneeseen, kuten nesteiden pintasoanturit vedelle, polttoaineelle sekä jätevesille. Samoin kaikki moottorin valvontaan tarvittavat anturit paineantureista lämpöantureihin. Täydellisestä valikoimasta löytyy myös esim. loki- sekä syvyysanturi kuin myös peräsinkulma-anturi.