Seaview

Seaview-antennitelineet on valmistettu huippulaadukkaasta merialumiinista, joka on käsitelty anodisointi-primerillä ja sen jälkeen pulverimaalattu hohtavan valkoiseksi. Vahvan materiaalinsa ansiosta teline on huomattavasti kestävämpi kuin komposiittimuovista valmistetut mallit markkinoilla.

Mallisto kattaa kaikki tutka- sekä satelliittiantennien kiinnitysratkaisut niin purje- kuin moottoriveneisiin.

Sivullamme vain osa tuotteista. Katso koko mallisto sivupalkin linkistä.

Perätolpat »

Perätolppiin asennetaan tutka- tai satelliitti TV-antennit kätevästi niin purje- kuin moottoriveneissäkin. Lisäosilla samaan tolppaan asennat myös GPS-, Navtex-, Inmarsat-C tai muun vastaavan antennin. Jollan moottori nostetaan kätevästi perämoottoritaavetilla selkää rikkomatta jne.

Katto-/targakaaritelineet sekä antennimastot»

Katto- ja tagakaaritelineet ovat käteviä "antennipukkeja" joiden avulla asennat tutka- tai satelliitti TV-antennin helposti ja tyylikkäästi veneeseesi. Lisäosilla samaan antennipukkiin asennat myös GPS-, Navtex-, Inmarsat-C tai muun vastaavan antennin tai esimerkiksi ankkurivalon.

Seaview valmistaa myös täydellisiä antennimastoja sekä valmistuotteina että räätälöityinä.

Mastotelineet »

Mastotelineillä tutka- tai satelliitti TV-antenni asennetaan ylös purjeveneen tai troolarin mastoon. Purjeveneisiin saatavana antennia ja purjetta suojaava suojarengas antennin ympärille.