SAILOR kommunikointilaitteet merelle

Aikoinaan Thrane & Thrane kehittämistä SAILOR tuotemerkin VHF-radioista on vuosien saatossa tullut synonyymi radiokommunikaation korkeimmalle laadulle. Yrityskaupan jälkeen radiot kuuluvat nykyään Cobham tuoteperheeseen.

Valikoima kattaa radioiden lisäksi Inmarsat-C, Inmarsat FleetBroadband ja Iridium satelliittikommunikaatiovälineet sekä AIS että NAVTEX laitteet.

Valikoimamme kattaa koko Sailor-tuoteperheen, joten kysy muista tuotteista lisätietoa myynnistämme.

VHF radiokommunikaatio

SAILOR 6210 VHF on huippulaadukas VHF-meriradio ilman DSC-toimintoja.

SAILOR 6222 VHF DSC on ammattikäyttöön suunnattu A-luokan DSC:llä varustettu VHF-meriradio. SAILOR 6222 on vankka ja luotettava valinta jopa ammattimerenkulkijalle täyttäen ja jopa ylittäen GMDSS-vaatimukset.

Ensimmäisenä VHF-puhelimena koskaan SAILOR 6222 pystyy tallentamaan ja toistamaan tulevat radiopuhelut. Joskus ohjaamomelussa on vaikea kuulla radiopuhelua ja voit tämän loistavan toiminnon avulla kuunnella ohi menneen sanoman uudelleen.
Näyttö ja valikot on erotettu toisistaan jossa VHF-toiminnot näkyvät omassa 7-segmenttisessä näytössä ja DSC-toiminnot ja asetukset graafisessa LCD-näytössä.
Graafinen näyttö voidaan sulkea valmiustilaan kun se ei ole käytössä. Tämän ansiosta yönäkö ei häiriinny. 7-segmenttinen on selkeä lukea pidemmältäkin etäisyydeltä jopa suurista katselukulmista. Molemmat näytöt on valaistu punaisella taustavalolla joka ei häiritse yönäköä.

Tästä myös laadukas VHF-meriradio RT6248 joka ilman A-luokan DSC-laitetta.

SAILOR 3500 kannettavat VHF-radiot seuraavat tunnettua SAILOR-laatua sekä käyttäjäystävällisiä toimintoja. Laitteet ovat hyvin kestäviä rakenteeltaan täyttääkseen jokaisen ammattimerenkulkijan vaatimukset. Kaikki versiot ovat robusteja rakenteeltaan ja vesitiivis toteutus varmistaa luotettavan kommunikaation pahimmissakin olosuhteissa merellä.

 

 

SAILOR® 6300-sarjan MF/HF meriradiot (SSB)

GMDSS-hyväksytty SAILOR 6300-sarjan MF/HF takaa jatkuvan turvallisen linkin mantereelle joka kolkassa maailman meriä. Suunniteltu käytettäväksi aluksille alue 2 ja kauempana. SAILOR 6300 MF/HF on elintärkeä varuste merenkulkijoille avomerellä.

SAILOR 6300 MF/HF tarjoaa laajennettuja toimintoja kuten ainutlaatuisen viestin toistotoiminnon (ensimmäisenä MF/HF-radiossa.), uuden sukupolven radiotelex-ohjelmiston sekä mahdollisuuden kytkeä useita hallintayksiköitä.
Helppo käyttää, asentaa ja ylläpitää. SAILOR 6300 MF/HF voidaan liittää saumattomasti muuhun SAILOR 6000-sarjan laitteisiin ThraneLINK-yhteydellä, jonka ansiosta ei tarvita lisäkaapelointia tai omaa ulkoista GPS-vastaanotinta.

SAILOR® 6280-sarjan AIS-transponderit kosketusnäytöllä

Uusi A-luokan GMDSS-hyväksytty SAILOR 6280-sarjan AIS-transpondereilla alus näkyy muille ja vastaanotetaan myös muiden alusten tiedot suurelle kosketusnäytölle.

SAILOR 6281 on yksikseen toimiva erillisjärjestelmä, joka ei vaadi ulkopuolisia muita liitäntöjä.

SAILOR 6280 on varustettu liitäntäyksikölle, johon voidaan liittää aluksen muita sensoritietoja sekä helposti kytkeä esimerkiksi AIS-dataa muiden laitteiden käytettäväksi.


SAILOR® 4300 Iridium CERTUS satelliittikommunikaatiojärjestelmä

SAILOR 4300 on mullistava uuden sukupolven Certus satelliittikommunikaatiojärjestelmä joka käyttää Iridium® NEXT L-band satelliitteja ja mahdollistaa jopa 704/176 kbs datanopeuden.

Pienikokoinen järjestelmä on erittäin helppo asentaa yksikaapeliasennuksensa ansiosta ja mikä parasta edullinen sekä hankkia että käyttää.