WhisperPower

Whisper Power HQ WhisperPower BV perustettiin toukokuussa 2007, jolloin yhtiö osti entisen Mastervolt Generator Systemsin Drachtenissa, Hollannissa. Tämä entinen Mastervolt-divisioona perustettiin vuonna1998 päämääränään suunnitella ja valmistaa disel-moottoripohjaisia virrantuottojärjestelmiä. Hybrid Power Systems BV perustettiin 2009 päämäränään suunnitella ja valmistaa hybridipropulsiojärjestelmiä superjahteihin ja ammattialuksiin.

Molempien yhtiöiden suurin osakkeenomistaja on Mastervolt-yhtiön perustaja Roel J ter Heide. Shanghai WhisperPower China liitettiin konserniin vuoden 2011 loppupuolella.

WhisperPower ja HybridPower tuotemerkeillä on maailmanlaajuinen jakelu- ja huoltoverkosto. WhisperPowerin ja Mastervoltin välinen maailmanlaajuinen jakelusopimus merenkulkualan tuotteista pättyi 2011 ja siitä lähtien WhisperPower on toiminut ainoana jakelijana valmistamilleen Whisper-generaattoreille sekä muille uuden sukupolven laitteilleen maailmassa.

Mastervolt-generaattorit löydät nyt WhisperPower-nimellä!

Generaattorit »

WhisperPower generaattori
Tästä tuoteryhmästä löydät generaattoritekniikan edelläkävijän generaattorit. Uutuutena Genverter jolla tuotetaan tarvittaessa akustosta verkkovirtapuolen lisäteho generaattortehon lisäksi.

Erittäin tehokas verkkovirrantuottaja jolla käytät suuriakin 230 V laitteita käytännössä rajattoman ajan, sekä tuotat jatkuvaa verkkovirtaa esimerkiksi akkulaturia tai lämminvesivaraajaa varten.

Genverterit »

WhisperPower GenverterGenverter Hybrid on vaihtuvakierroslukuisen generaattorin, siniaaltoinvertterin, akkulaturin ja akun yhdistelmä. Sen päätarkoituksina on vähentää polttoaineenkulutusta, pidentää pääkoneen elinikää sekä minimoida ylläpitokustannukset matalammalla äänäntasolla.

Tomintaperiaate on seuraava: Järjestelmä älykkäästi yhdistää hihnavetoisella magneettilaturilla varustetun vaihtuvakierroslukuisen diesel-generaattorin, siniaaltoinvertterin sekä akkulaturin. Siinä tapauksessa että maasähköä on saatavilla, laite ohjaa maasähkövirran lävitseen suoraan veneen tai ajoneuvon 230 V verkkoon. Mikäli maistasyöttö ei ole luotettava tai generaattoriteho ei ole riittävä, Genvertterin invertteriosa tuottaa automaattisesti tarvittavan lisävoiman aluksen akustosta katkoksen tai ylikuorman aikana.

AGM, GEL ja Lithium ION akut »

WhisperPower akut
Hyvälaatuiset akut ovat koko veneen tai ajoneuvon sähköjärjestelmän peruskiviä. Laadukkailla akuilla varmistat varauskapasiteetin säilyvän useita vuosia lähes uudenveroisen ja akkuja ei tarvitse vaihtaa läheskään niin usein.

WhisperPower valmistaa erlaisilla akkutekniikoilla markkinoiden laadukkaimpia akkuja.

Hihnavetoiset laturit ja generaattorit »

WhisperPower hihnavetoinen generaattori
Täältä löydät tehokkaat hihnavetoiset generaattorit ja laturit, jonka moottoriin liittämällä varmistat tarvittavan latauksen tai verkkovirran tuoton alukseesi tai ajoneuvoosi.

Kätevä verkkosähkön tai akkulatauksen tuottaja kun moottori käynnissä.

Siniaaltoinvertteri/laturi-yhdistelmät »

WhisperPower WPC
Tämä tuoteryhmä sisältää invertterin ja automaattisen maasähkölaturin yhdistelmiä. Invertterin avulla akkuvirrasta tuotetaan äänettömästi verkkovirtaa aluksen tai ajoneuvon tarpeisiin. Kun laitteeseen liitetään ulkopuolinen verkkovirta, lataa se taas akuston täyteen.

Pienikokoinen järjestelmä jolla tuotat verkkovirtaa akustosi kapasiteetin puitteissa.

Hybridipropulsio »

WhisperHybrid-järjestelmä Hybridipropulsiossa aluksen potkuria pyörittää sähkömoottori, joka saa virtansa omasta akustostaan. Järjestelmä voi olla pelkästään akuston varassa oleva, jolloin akustoa ladataan tarpeen mukaan tarkoitukseen valituilla lataustavoilla. Akuston lataustasoa voidaan myös valvoa automaattisesti liittämällä järjestelmään vaihtuvakierrosnopeuksinen Genverter tai kiinteäkierrosnopeuksinen generaattori.

Saatavana 8-14 metrin aluksiin akselivetoisena teholuokassa 5-12 kW sekä 8.9 kW tehoisena purjenevetolaitteena. myös suuria useamman generaattorin järjestelmiä on saatavana räätälöitynä jopa 500 kW tehoon saakka.