easyAIS3 AIS-vastaanotin

Näe laivat ja muut lähettävällä AISilla varustetut alukset uudella toisen sukupolven huippuherkällä easyAIS-vastaanottimella ja vältät yhteentörmäyksen merellä

easyAIS3 vastaanottaa AIS-radiosignaaleja sekä A-luokan laitteista (kauppa-alukset + muut isommat alukset) että myös B-luokan laitteista (kasvava määrä huvialuksia). Signaalit muokataan NMEA-viestiksi joka voidaan toistaa AIS-yhteensopivissa karttaplottereissa tai PC-ohjelmissa.

• Uusimman huippunopean mikroprosessoritekniikan (22MHz/16 bit) omaava 2-kanavainen AIS-vastaanotin
• Huippuherkkä optimoitu vastaanotin
• Integroitu täysin häiriövapaa optoeristetty multiplexeri mahdollistaa muiden laitteiden tuonnin easyAISiin joten toisen laitteen kuten GPS data saadaan tuotua AIS-signaalin kanssa samaan yhteen PC-porttiin.
• Laaja käyttöjännitealue

easyAIS3-WiFi AIS-vastaanotin langattomalla yhteydellä

Samat ominaisuudet kuin easyAIS3 AIS-vastaanottimessa lisättynä langattomalla AIS-datan siirrolla myös mobiililaitteisiin

Langaton liitäntä mobiililaitteisiin kuten iPad, iPhone, läppärit ja tabletit. Näe laivat ja muut lähettävällä AISilla varustetut alukset mobiililaitteessasi uudella huippuherkällä langattomalla easyAIS3-WiFi -vastaanottimella ja vältät yhteentörmäyksen merellä!

 


easySPLIT3 VHF-antennijakaja

Aktiivinen VHF-antennijakaja jonka avulla voidaan yhteen samaan VHF-antenniin kytkeä mikä tahansa AIS-vastaanotin ja versiosta riippuen myös VHF-puhelin tai FM radio

easySPLIT3 avulla käytät jo veneessä olevan VHF-puhelimen antennia myös AIS-vastaanottoon minkä tahansa AIS-vastaanottimen kanssa.

Toimintaperiaate:
easySPLIT3 seuraa milloin VHF-radio on lähettämässä ja tällöin salamannopeasti kytkee muut kyketyt laitteet irti antennista. Normaaleissa vastaanottotilanteissa kaikki laitteet käyttävät samaa antennia "kuunteluun".

Voit käyttää easySPLIT 2nd gen kanssa mitä tahansa VHF-radiota, AIS-vastaanotinta tai FM-radiota ja televisiota yhdellä ja samalla VHF-antennilla.

 

Versiot

• A40002 easySPLIT3-IS

• A40003 easySPLIT3-IDVBT

• A40004 easySPLIT3-IS-IDVBT