easyAIS 2nd gen AIS-vastaanotin

Näe laivat ja muut B-luokan lähettävällä AISilla varustetut alukset uudella toisen sukupolven huippuherkällä easyAIS-vastaanottimella ja vältät yhteentörmäyksen merellä

easyAIS 2nd gen vastaanottaa AIS-radiosignaaleja sekä A-luokan laitteista (kauppa-alukset + muut isommat alukset) että myös B-luokan laitteista (kasvava määrä huvialuksia). Signaalit muokataan NMEA-viestiksi joka voidaan toistaa AIS-yhteensopivissa karttaplottereissa tai PC-ohjelmissa.

• Uusimman huippunopean mikroprosessoritekniikan (22MHz/16 bit) omaava 2-kanavainen AIS-vastaanotin
• Huippuherkkä optimoitu vastaanotin
• Integroitu täysin häiriövapaa optoeristetty multiplexeri mahdollistaa muiden laitteiden tuonnin easyAISiin joten toisen laitteen kuten GPS data saadaan tuotua AIS-signaalin kanssa samaan yhteen PC-porttiin.
• Laaja käyttöjännitealue


easyAIS_WiFi AIS-vastaanotin langattomalla yhteydellä

easyAIS_WiFiSamat ominaisuudet kuin easyAIS 2ng gen AIS-vastaanottimessa lisättynä langattomalla AIS-datan siirrolla myös mobiililaitteissiin

Langaton liitäntä mobiililaitteisiin kuten iPad, iPhone, läppärit ja tabletit. Näe laivat ja muut lähettävällä AISilla varustetut alukset mobiililaitteessasi uudella huippuherkällä langattomalla easyAIS-WiFi -vastaanottimella ja vältät yhteentörmäyksen merellä!


easyAIS-IS AIS-vastaanottimen ja antennisplitterin yhdistelmä

Samoihin kuoriin rakennettu AIS-vastaanotin ja splitteri helpottavat asennusta

Liitoksien väheneminen parantaa luotettavuutta ja helpottaa asennusta

Laitteen tekniset tiedot samat kuin yhdistettynä easyAIS ja easySPLIT, mutta lisäksi

• USB-liitäntä

easyAIS-IS_WiFi AIS:n ja antennisplitterin yhdistelmä langattomalla yhteydellä

easyAIS-IS_WiFiSamat ominaisuudet kuin easyAIS-IS AIS-vastaanottimessa lisättynä langattomalla AIS-datan siirrolla myös mobiililaitteissiin

Yhden antennin liitäntä sekä meri-VHF että AIS. Laitteessa langaton liitäntä mobiililaitteisiin kuten iPad, iPhone, läppärit ja tabletit. Näe laivat ja muut lähettävällä AISilla varustetut alukset mobiililaitteessasi uudella huippuherkällä langattomalla easyAIS-WiFi -vastaanottimella ja vältät yhteentörmäyksen merellä!

 


easySPLIT 2nd gen VHF-antennijakaja

Aktiivinen VHF-antennijakaja jonka avulla voidaan yhteen samaan VHF-antenniin kytkeä mikä tahansa AIS-vastaanotin sekä VHF-puhelin ja FM radio

easySPLIT 2nd gen avulla käytät jo veneessä olevan VHF-puhelimen antennia myös AIS-vastaanottoon minkä tahansa AIS-vastaanottimen kanssa.

Toimintaperiaate:
easySPLIT 2nd gen seuraa milloin VHF-radio on lähettämässä ja tällöin salamannopeasti kytkee muut kyketyt laitteet irti antennista. Normaaleissa vastaanottotilanteissa kaikki laitteet käyttävät samaa antennia "kuunteluun".

Voit käyttää easySPLIT 2nd gen kanssa mitä tahansa VHF-radiota, AIS-vastaanotinta tai FM-radiota yhdellä ja samalla VHF-antennilla. Joskin paras suorituskyky saavutetaan easyn AIS-vastaanottimilla koska ne on suunniteltu toimimaan juuri keskenään.