SUNBEAMsystem

Todennäköisesti markkinoiden parhaat aurinkopaneelit ja Lithium-akut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SMART LITHIUM LiFePO-akut

Huoleton ja kevyt Lithium akku joka soveltuu myös käynnistysakuksi! 2000-5000 lataus/purkusylin keston ansiosta käytössä huomattavasti edullisempi kuin lyijyakku. 100% Plug-and-Play asennus olemassaolevaan 12 V järjestelmään. Ei myöskään vaadi laturien vaihtoa. 100Ah Lithium-akku vastaa noin 200Ah lyijyakkua kapasiteetiltaan. Ilmainen iOS ja Android hallintasovellus jonka avulla akkuja voidaan monitoroida Bluetooth-yhteydellä älypuhelimesta. Latauksenmaksimiteho 150A ja 150A jatkuva purku (450A maksimipurku 10 sek.) Pikaladattavissa jopa alle tunnissa oikean tehoisilla latureilla.

Päinvastoin kuin muut Lithium-akkuratkaisut SUNBEAMsystem
SMART L I T H I U M akku on täysin yhteensopiva vanhan lyijyakkujärjestelmän akkujen tilalle, iman tarvetta erillisille releille tai järjestelmän uudelleenrakentamiselle. Voit halutessasi jopa säilyttää lyijyakkuja järjestelmässä. Useita SMART L I T H I U M akkuja voidaan asentaa rinnan eikä nykyistä maasähkölaturia tai moottorin laturia tarvitse vaihtaa tai modifikoida. Tämän vuoksi kyseessä on todellinen Plug-and-Play akusto!

Kaikkeen käyttöön:

 

Aurinkopaneelit

SUNBEAMsystemsin tehoon nähden erittäin pienikokoiset, erityisesti veneilijää ja karavaanaria ajatellen valmistetut laadukkaat ja hyvin joustavat venepaneelit!

KIPPARI 6/2021 tuplavoittaja!

Sunbeam TOUGH+ 58W ***** "Vaativaan käyttöön soveltuva hyvillä ominaisuuksilla varustettu paneeli"
Sunbeam NORDIC 54W **** "Hyvän hyötysuhteen omaava kohtuuhintainen paneeli hyvällä asennettavuudella"

VENE 3/2019 lehden testimenestyjä!
Sunbeam paneeleiden tuotto ei putoa varjon osuessa niihin toisin kuin useimpien muiden paneelien teho suorastaan romahtaa!

Sunbeam N100F Nordic: 
"Paneelilla on erinomainen teho/pinta-alasuhde ja tuotetun Wattin hinta edullinen. Paneelin teho ei laske köyden varjostaessa ja yksittäistä kennoakin peitettäessäkin vain kohtuullisesti"
PERUSPANEELIEN PARAS TUOTTO

Sunbeam TP113F Tough+: "Paneelille mitattiin vertailun paras teho/pinta-alasuhde. Paneelin varjonsietokyky on hyvä."
PREMIUM-PANEELIEN PARAS TUOTTO

Norjalaisen SEILAS-lehden 6/2016 testivoittaja

Ruotsalaisen BÅTLIV-lehden 2/2016 testivoittaja