Seiwa

Luotettavuutta, innovaatioita, kehittyneitä teknisiä ratkaisuja, helppokäyttöisyyttä; kaikki yhdistyvät tuotevalikoimassa joka on suunniteltu kestämään ja tekemään veneilystä nautinnollisempaa ja turvallisempaa jokaiselle. Ei väliä missä päin maailmaa veneelläsi olet, tai millainen se on, Seiwa tarjoaa aina parhaan tuotteen oikeaan hintaan; sekä parhaan mahdollisen teknisen tuen. Seiwa tarjoaa 2 vuoden takuun koko tuotevalikoimalle.

Laitteet käyttävät Jeppesen C-MAP MAX -kartastoa, joka sisältää jopa satamavalokuvat, tiestön, palvelut jne. Laitteeet ovat erittäin suojattuja ja niillä on IPX7 standardin mukainen täydellinen vesitiiveys.

Karttaplotterit »

Nyt voit konfiguroida minkä tahansa Seiwa karttaplotterin yhden näytön erilliseksi karttaplotteriksi, digitaaliseksi kaikuluotaimeksi tai tutkaksi; tai luoda navigointijärjestelmän joka on karttaplotterin, tutkan ja kaikuluotaimen yhdistelmä, lisäämällä Seiwa-näyttöösi BBFF -kaikuluotaimen ja tutkan (paitsi SW500-sarja), autopilotin, AIS-laitteen, DSC-signaalin VHF-puhelimelta tai jopa säävastaanottimen valintasi mukaan.

Karttaplotterit kaikuluotaimella »

Kaikuluotaimella varustettu Seiwa karttaplotteri on monipuolinen monitoimilaite johon voit lisätä tutkan (paitsi SW500-sarja), autopilotin, AIS-laitteen, DSC-signaalin VHF-puhelimelta tai jopa säävastaanottimen valintasi mukaan.

Tutkat »

Seiwa tutka-antennien valikoima on suunniteltu täydentämään Seiwa karttaplottereiden ominaisuuksia. Nopea tutkainformaation päivitys, selkeä kuva, ruudun jakomahdollisuudet, päällekkäiskuva kartalla all-in-one järjestelmässä takaavat turvallisemman navigoinninin päivin öin kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikuluotain »

Kaikuluotainmoduli on suunniteltu helposti liitettäväksi ja on yhteensopiva kaikkien SEIWA karttaplotterien kanssa. BBFF tarjoaa kaiken tarpeellisen navigointiavun urheilukalastukseen sekä turvalliseen ankkurointiin. Täydellinen anturivalikoima saatavilla kaikkiin asennuksiin.

GPS-vastaanotin »

SEIWA GPS-antenni on aktiivinen 12-kanavainen WAAS/EGNOS/MSAS GPS-vastaanotin. NMEA0183-ulostulo mahdollistaa sen liittämisen kaikkiin NMEA0183-yhteensopiviin laitteisiin.