SeaSmart logo

SeaSmart® vesi-WC:n hajunesto ja desinfiointijärjestelmä

Mullistava järjestelmä poistaa hajun veneen WC-järjestelmästä ja näin ollen myös tämä epämiellyttävä haju katoaa koko veneestä!

• Automaattisesti desinfioi ja hajustaa WC-järjestelmän sekä siinä käytetyt saniteettiletkut
• Älykkäästi valvoo ja annostelee käytön mukaan
• Ympäristöystävällinen ja helppo täyttää
• Sopii lähes kaikkiin manuaalisiin ja sähköisiin WC-järjestelmiin
• Sopii kaikkiin vapaa-ajan veneisiin sekä pieniin työveneisiin
• Jopa toimii, kun et ole itse veneessä
• Vähentää saniteettiletkujen vaihtotarvetta
• Helppo asentaa sekä erittäin kustannustehokas

SeaSmart® on todellakin toimiva ratkaisu haiseviin venekäymälöihin!
Vallankumouksellinen järjestelmä, joka lopettaa veneissä hyvin usein esiintyvän WC-järjestelmästä johtuvan hajun. Se on kustannustehokas, ympäristöystävällinen ja se toimii!

SeaSmart® ratkaisee ongelman ainutlaatuisella tavalla. Se koostuu säiliöstä ympäristöystävällistä desinfiointiainetta, mikroprosessorista joka analysoi WC:n käyttöä ja annostuspumpusta joka luovuttaa desinfiointiainetta erittäin ohuen putken läpi joka pujotetaan WC:n huuhteluletkun tuloletkun sisään mukana seuraavan T-kappaleen avulla.

Koska epämiellyttävä haju veneessä johtuu yleensä huuhteluvedessä olevien mikrobien kuolemisesta valonpuutteeseen WC-putkistossa, jolloin niistä vapautuu pahanhajuisia kaasuja, SeaSmart® desinfiointiaine annostellaan suoraan huuhteluveteen runkoventtiilin ja WC:n välissä heti huuhteluveden alkumatkassa venekäymälää kohti. Tällä tavoin kaikki huuhteluvesi on desinfioitu jo alusta alkaen järjestelmässä. Normaalikäytössä yksi annostelupussi riittää vuodeksi eteenpäin ja sen vaihtotarve ilmoitetaan laitteen LED-valoilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokonaisratkaisuna SeaSmart® on itsenäinen, riippumaton järjestelmä, jota ohjaa älykäs mikroprosessori joka toimii omalla virtalähteellä. Se analysoi WC:n käyttöä seuraamalla huuhtelusyklejä ja luovuttaa juuri oikean määrän desinfiointiainetta läpi koko WC-järjestelmän olipa sen saniteettiletkusto sitten pitkä tai lyhyt. Se jopa toimii käytönvalvontajärjestelmänsä avulla kun et ole edes veneessä ja jolloin WC-järjestelmää ei käytetä!

SeaSmart® on erittäin helppo asentaa. Vesi-WC:n saniteettiletku, joka tuo huuhteluveden runkoläpiviennistä, katkaistaan ja sen väliin asennetaan kiristimillä T-asennuskappale jossa oleva desinfiointiaineen annosteluputki jätetään saniteettiletkun sisälle. SeaSmart® kiinnitetään WC-istuimen läheisyyteen seinään ja siinä kaikki. Laite toimii omalla 9 V paristollaan ja järjestelmä ei näin ollen tarvitse lainkaan ulkoisia sähkökytkentöjä.
http://www.marinea.fi/images/products/seasmart-marine-refil_orig.jpg
Mitat:
Korkeus 26 cm
Leveys 11.6 cm
Syvyys 7 cm

Toimii yhdellä 9 V paristolla


Toimitussisältö:
- SeaSmart® yksikkö vesi-WC varten
- SeaSmart® täyttöpakkaus

Takuu 24 kk

Suositushinta EUR 199.00