Schenker

Nauti aina raikkaasta ja bakteerittomasta vedestä veneessäsi tai vaikkapa mökillä!

Uuden sukupolven Schenker vedentekokoneet tuottavat täysin puhdasta vettä hyvin pienellä virrankulutuksella. Yksinkertainen, hiljainen, ennennäkemättömän kompakti ja helppoasenteinen. Koska Schenker vedentekokoneessa ei käytetä korkeapainepumppuja vaan kytketään se suoraan akkuvirtaan ja generaattoria ei tarvita.
Niiden virrankulutus? Hiukan enemmän kuin valaisinpolttimo!

Smart »

Edullinen, kevyt ja helppo asentaa. SMART on ideaali laitteisto niille jotka arvostavat yksinkertaista perussysteemiä. Suosittu moottoriveneiden konehuoneasennuksissa joissa pituussuuntaan reilusti asennustilaa.

Modular »

Laaja mallisto eri tuottoisia laitteita kaikkiin tarpeisiin. Modular-järjestelmät ovat ideaaleja kovaan käyttöön, jopa ankarissa olosuhteissa. Pitkän matkan purjehtijoiden suosikki.

Ready »

Schenkerin uuden DAME-palkitun All-In-One -tekniikan watermakereilla tuotat puhdasta vettä aina kun sitä tarvitset ja vieläpä erittäin pienellä virrankulutuksella. Kompakti, automaattinen, energiaa säästävä ja helppoasenteinen systeemi. Järjestelmässä kaikki komponentit pumppuyksikköineen on koottu samaan koteloon.