SafeSea EPIRB3 Pro hätäpoiju AIS, RLS ja NFC ominaisuuksilla

Ammattikäyttöönkin sopiva SOLAS/MED hyväksytty EPIRB automaattisella kotelolla

Uusi Ocean Signal EPIRB3 Pro on täysin varusteltu 406 MHz:n globaali pelastusmajakka, jossa on automaattisesti vapautuva kotelo ja joka sisältää joukon ominaisuuksia kompaktiin moderniin muotoiluun, joka sisältää AIS-teknologian. AIS tarjoaa paikallisille pelastajille tarkat ja luotettavat tiedot majakan nykyisestä sijainnista, mikä nopeuttaa pelastustoimia. Lisäksi Return Link Service (RLS) lohduttaa majakan aktivoivia vahvistamalla, että heidän hätäviestinsä on vastaanotettu. Near Field Communication (NFC) -ominaisuuden ansiosta voit käyttää älypuhelinsovellusta EPIRB:n akun ja muiden toimintojen tarkkailemiseen sen asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Ohut muotoilunsa ja edistyksellisten ominaisuuksiensa ansiosta EPIRB3 Pro sopii erinomaisesti erilaisille merenkulkijoille, olivatpa he sitten risteilyllä, kulkureittejä pitkin, kalastamassa, työskentelemässä tai purjehtimassa avomerellä.

Kategoria 1, luokka 2 EPIRB
30 % (tyyppi) pienempi
AIS-hätähälytys
Paluulinkkipalvelu (RLS)
Mobiiliyhteys Near Field Communication (NFC) -tekniikalla
Ilmainen sovellus (Apple ja Android)
10 vuoden akun kesto
48+ tunnin käyttöikä
5 vuoden takuu
Nopea tarkka paikannus 72-kanavaisella GPS:llä
Class I automaattisesti vapautuva kotelo
Turvallinen kaulanauha

 

 

RescueME EPIRB3 hätäpoiju AIS, RLS ja NFC ominaisuuksilla

Pääasiassa huviveneisiin sekä pienempiin aluksiin joissa ei vaadita IMO-hyväksyntää, kehitelty käsinlaukaistava EPIRB-poiju jonka lähetysaika on vähintään 48 tuntia

Uusi Ocean Signal EPIRB3 on täysin varusteltu 406 MHz:n globaali pelastusmajakka, jossa on manuaalinen vapautuspidike ja joka sisältää joukon ominaisuuksia kompaktiin moderniin muotoiluun, joka sisältää AIS EPIRB -teknologian. AIS tarjoaa paikallisille pelastajille tarkat ja luotettavat tiedot majakan nykyisestä sijainnista, mikä nopeuttaa pelastustoimia. Lisäksi Return Link Service (RLS) lohduttaa majakan aktivoivia vahvistamalla, että heidän hätäviestinsä on vastaanotettu. Near Field Communication (NFC) -ominaisuuden ansiosta voit käyttää älypuhelinsovellusta EPIRB:n akun ja muiden toimintojen tarkkailemiseen sen asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Ohut muotoilunsa ja edistyksellisten ominaisuuksiensa ansiosta EPIRB3 on ihanteellinen useille merenkulkijoille, olivatpa he sitten risteilyllä, matkalla suorilla, kalastamassa, työskentelemässä tai purjehtimassa avomerellä.

Kategoria 2, luokka 2 EPIRB
30 % (tyyppi) pienempi
AIS-hätähälytys
Paluulinkkipalvelu (RLS)
Mobiiliyhteys Near Field Communication (NFC) -tekniikalla
Ilmainen sovellus (Apple ja Android)
10 vuoden akun kesto
48+ tunnin käyttöikä
5 vuoden takuu
Nopea tarkka paikannus 72-kanavaisella GPS:llä
Sisäänvedettävä antenni
Pikakiinnike
Turvallinen kaulanauha

 

 

 

 

RescueME EPIRB1 PRO hätäpoiju

Ammattikäyttöönkin sopiva SOLAS/MED hyväksytty EPIRB automaattisella kotelolla

SafeSea EPIRB1 Pro toimii 406 MHz:n satelliittikaistalla. Tämä taajuusalue käsittää kansainväliset hätätaajuudet, joita tarkkailee jatkuvasti kansainvälinen etsintä- ja pelastussatelliittioperaattori Cospas-Sarsat ja varmistaa nopean vastauksen signaalin vastaanotettuaan riippumatta siitä, missä päin maailmaa se on. Maailman pienikokoisina hätäasennon osoittavana radiomajakana tai EPIRB:nä EPIRB1 Pro yhdistää kompaktin kokonsa kestävään muotoiluun, mikä tekee siitä käytännöllisen vaihtoehdon kaikkien kaupallisten, kalastus- ja vapaa-ajan alusten tarpeisiin. Tuote on suunniteltu maksimaalista tehokkuutta varten, ja siinä on 10 vuoden akunkesto sekä erinomainen käyttöikä aktivoituna, mikä pitää pelastuspalvelut ajan tasalla sijainnistasi pidempään.

Kategoria 1. luokka 2 EPIRB
Hyväksytty käytettäväksi SOLAS-aluksissa
Kompaktein kelluva EPIRB / 30 % pienempi jalanjälki (tyypillisesti)
Huippuluokan 66-kanavainen GPS-vastaanotin nopeaan ja tarkaan paikannukseen
Float Free -kiinnike, automaattinen vapautuskotelo, jossa on hydrostaattinen vapautusyksikkö
Korkean intensiteetin välähdysvalot
10 vuoden akun käyttöikä
Intuitiiviset käyttöohjaimet, jotka on suojattu tahattomalta aktivoitumiselta
Täyttää tai ylittää kaikki kansainväliset standardit mukaan lukien IMO ja GMDSS
Luokka 2 EPIRB (-20°C – +55°C) yleiseen käyttöön
Vaaraton akku

 

RescueME EPIRB1

Pääasiassa huviveneisiin sekä pienempiin aluksiin joissa ei vaadita IMO-hyväksyntää, kehitelty käsinlaukaistava EPIRB-poiju jonka lähetysaika on vähintään 48 tuntia

RescueME EPIRB1 hätäpoijussa on ällistyttävä 10 vuoden pariston käyttöikä. Tämä maailman pienikokoisin EPIB-poiju on aina kätesi ulottuvilla pikairrotustelineessään tai säilytettynä hätävarusteiden grab bagissä tai pelastuslautassa.

Painikkeiden päällä oleva yksinkertainen suojalevy estää poijun aktivoinnin vahingossa, mutta kuitenkin mahdollistaa sen helpon aktivoinnin hätätilanteessa. RescueME EPIRB1 on myös varustettu kahdella kirkkaalla strobovalolla joiden ansiosta se näkyy pimeissä olosuhteissa helposti.

Ulosvedettävä antenni on poijun sisällä suojassa ja pienentää poijun kokoa säilytystä ajatellen. Tarvittaessa antenni otettavissa helposti käyttöön kevyellä vetäisyllä.

Pidemmille avomerimatkoille Ocean Signalin E100-sarjan EPIRB-poijut tarjoavat poikkeuksellisen 96 tunnin toiminta-ajan. Niissä on myös mahdollisuus käyttää ARH100 automaattilaukaisinta, joka on pakollinen SOLAS-määräysten alaisiin aluksiin.


YLIVOIMAISIA OMINAISUUKSIA :

• Kategoria 2, luokka 2 EPIRB
• 30% pienempi tilavuudeltaan kuin muut EPIRB-poijut
• Yli 48 tunnin toiminta-aika
• 10 vuoden pariston ikä
• 5 vuoden takuu
• Nopea paikannus 66-kanavaisella GPS:llä
• 2 kirkasta LED strobovaloa
• Pikairrotusteline
• Ulosvedettävä antenni
• Edullinen hinta varsinkin pariston ikä huomioiden

 

 

Hydrostaattinen automaattilaukaisin

Lisävarusteenakin hankittavissa oleva hydrostaattinen automaattilaukaisin heittää EPIRB-poijun ulos säilytyskotelostaan ja aktivoi sen viimeistään joutuessaan 4 metrin syvyyteen veden alle.

• Ainoa automaattilaukaisin jonka voi testata itse toiminnan varmistamiseksi sekä resetoida alkutilaan
• Voidaan kuljettaa kaikilla kuljetustavoilla koska ei sisällä elektroniikkaa tai räjähteitä
• Laukaisinosa voidaan vaihtaa kotelosta alle minuutissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


EPIRB-poijun toimintaperiaate: