SailPod -sarja purjeveneisiin

 

InstrumentPod mittaristokotelot


Valtaosa suurimpien laitevalmistajien mittari-instrumenteista on helposti asennettavissa NavPod-koteloon.

Saatavanaa useita eri kokoisia InstrumentPod-asennuskoteloita eri määrälle mittareita. Katso mittapiirrokset sivun vasemmasta reunasta.

SailPod tutkille ja karttaplottereille

SailPod valikoimasta löytyy sopiva asennuskotelo kaikelle yleisimmälle merielektroniikalle markkinoilla. Saatava sekä 9.5" sekä 12" levyiseen tartuntakaareen. Koska tartunkaaren putket uppoavat kotelon takaosaan, kotelo itse ei tule niin paljon ulos kaaresta ja mahdollisesti esimerkiksi ratin tielle.

Saatavanaa laaja valikoima eri kokoisia SailPod-asennuskoteloita kaikenkokoisiin laitteisiin markkinoilla. Katso mittapiirrokset sivun vasemmasta reunasta.

AngleGuard tartuntakaaret


AngleGuard-tartuntakaaret on suunniteltu sopimaan olemassa olevien yleisimpien ohjauslaitteiden pedestaaliin mahdollistaen elektroniikan asennuksen ohjauspisteeseen. Asennus on siisti ja turvallinen sekä suunnittelussa on otettu huomioon esimerkiksi tuktien suurten liittimien mahtuminen tartuntakaaren putkien sisään. Toimitetaan kiillotetuilla asennuslaipoilla istumalaatikon pohjaan kiinnittämiseen.

NavPod toimittaa myös valmiita kaaren kiinnityslevyjä pedestaalitolpan päälle, joissa valmis reikä myös kompassia varten.

Saatavanaa useita eri malllisia AngleGuard-kaaria eri taivutuksilla. Katso mittapiirrokset sivun vasemmasta reunasta.

SystemPod järjestelmäkotelot


SystemPod-asennuskotelot ovat loistavia kun ohjauspisteeseen tarvitaanyksi integroitu asennuskotelo esimerkiksi karttaplotterille sekä purjehdusmittareille tai automaattiohjaimen hallintalaitteelle,

Saatavanaa useita eri kokoisia SystemtPod-asennuskoteloita eri määrälle mittareita. Katso mittapiirrokset sivun vasemmasta reunasta.

PowerPod asennuskotelot purjeveneisiin

NavPod mahdollistaa merielektroniikan asennuksen paikkaan johon yletät. PowePod 20/40 asennuskotelot ovat saavuttaneet suuren suosion purjeveneissä joissa on tuplaratti. Powerpod mahdollistaa laitteen kääntämisen aina parhaaseen katselukulmaan sille puolelle josta venettä ohjataan.

Saatavanaa laaja valikoima eri kokoisia PowerPod-asennuskoteloita kaikenkokoisiin laitteisiin markkinoilla. Katso mittapiirrokset sivun vasemmasta reunasta.

Super SailPod järjestemäkotelo


Mainio asennuskotelo 12" tartuntakaareen johon voidaan asentaa mittaristo kotelon alaosaan ja monitoiminäyttö yläosaan. Sopii suoraan esimerkiksi tuplataivutettuun AngleGuard AG216 tartuntakaareen.

Katso mitat mittapiirrosesitteestä sivun vasemmasta reunasta.

MastPod mastokotelot


Todella siisti asennuskotelo mittari-instrumenttien asennukseen mastolle. Kotelolla suojaat kallisarvoiset instrumentit myös niiden takaa.

Saatavana 17.8 x 44.5 cm kokoinen malli kiinnitystarpeineen esimerkiksi kolmelle suuremmalle mastonäytölle.


Railmount NavPod putkikiinnitykseen

Huippusuosion saavuttaneet putkikiinnitteiset asennuskolot on todella helppo lisätä kaikentyyppisten ohjauspedestaalien tartuntakaareen. Koteloita on saatavana kahta eri kokoa. Pienempi on tarkoitettu yhden mittarikoon laitteen, kuten autopilotin hallintalaitteen, asentamiseen ja suurempaan mahtuu jopa suositut 7" karttaplotterit, joiden sennuspinta-ala on maksimissaan 20.3 x 12.1 cm.

CompanionwayPod asennuskotelot kulkuaukon päälle

Nämä asennuskotelot on helppo asentaa ruffin päälle josta useissa veneissä ainoastaan löytyy järkevä ja näkyvä asennuspaikka purjehdusinstrumenteille.

Saatavana khta eri kokoa sekä putkikiinnityssarja erikseen.

NavPod työkalusarja

NavPod-koteloissa käytetään erikoisruuveja, jotka estävät laitevarkaukset. Saatavana lisävarusteena jos kotelon mukana tulleet avaimet kateissa.