KVH satelliitti-TV antennit

KVH:n TV-antennit satelliittivastaanotton on palkittu käsittämättömät 21 vuotta peräkkäin National Marine Electronics Associationin (NMEA) toimesta parhaana alan tuotteen amarkkinoilla.

Tästä johtuen valitessasi KVH-antennin veneeseesi voit olla aina varma että käytössäsi on paras mahdollinen tuote markkinoilla.

KVH TracVision TV1

Maailman johtavan satelliittiantennien valmistajan KVH:n uusi pieni mutta pippurinen huippu-uutuus!

Tällä HDTV-valmiilla gyrostabiloidulla ja ultrahiljaisella vain 32 cm antennipeilillä varustetulla KVH:n uuden RingFire™-tekniikan antennilla näet satoja satelliittikanavia.

Ainutlaatuinen langaton hallinta WiFin yli esim. älypuhelimella sekä NMEA 2000 -liitäntä!!

Peilin liikerata +20° ~ +70°
Minimi EIRP 51 dBW (Ku-band)

Suositus venekoko 20-30 jalkaa

HUOM!
Soveltuu täysin ominaisuuksin käytettäväksi vasta noin 50° pienemmillä latitudeilla antennipeilin kapeamman pystysuuntaisen liikeradan vuoksi.

KVH TracVision TV3

Kun haluat katsoa televisiota kaikissa olosuhteissa matkankin aikana on tässä oikea valinta!

Tällä HDTV-valmiilla, gyrostabiloidulla ja ultrahiljaisella vain 37 cm antennipeilillä varustetulla KVH:n uuden RingFire™-tekniikan antennilla näet satoja satelliittikanavia myös suomenkielisinä missä päin sitten liikuitkin. Vastaa vähintään kilpailevia 45 cm antenneja suorituskyvyltään. Suuren antennin suorituskyky pienessäkin veneessä!

Ainutlaatuinen langaton hallinta WiFin yli esim. älypuhelimella sekä NMEA 2000 -liitäntä!!

Peilin liikerata +10° ~ +80°
Minimi EIRP 50 dBW (Ku-band)

Suositus venekoko 30-40 jalkaa

KVH TracVision TV5

Mikäli todellinen kanavahimo yllättää, suuremmalla antennilla tavoitat myös Keski-Eurooppaan suunnattuja satellitteja kuten Hotbird ja Astra 1KR

Tällä HDTV-valmiilla, gyrostabiloidulla ja ultrahiljaisella vain 45 cm antennipeilillä varustetulla KVH:n uuden RingFire™-tekniikan antennilla näet satoja satelliittikanavia myös suomenkielisinä missä päin sitten liikuitkin. Vastaa vähintään kilpailevia 60 cm antenneja suorituskyvyltään. Saatavana myös Auto Skew-versiona.

Ainutlaatuinen langaton hallinta WiFin yli esim. älypuhelimella sekä NMEA 2000 -liitäntä!!

Peilin liikerata 0° ~ +80°
Minimi EIRP 48 dBW (Ku-band)

Suositus venekoko 40-50 jalkaa

KVH TracVision TV6

Tällä HDTV-valmiilla, gyrostabiloidulla ja ultrahiljaisella 60 cm antennipeilillä varustetulla KVH:n ainutlaatuisen RingFire™-tekniikan antennilla näet satoja satelliittikanavia myös suomenkielisinä missä päin sitten liikuitkin. Vastaa vähintään kilpailevia 80 cm antenneja suorituskyvyltään. Auto Skew -mikropään kulman säätö vakiona!

Ainutlaatuinen langaton hallinta WiFin yli esim. älypuhelimella sekä NMEA 2000 -liitäntä!!

Peilin liikerata +10° ~ +80°
Minimi EIRP 46 dBW (Ku-band)

Suositus venekoko 50-80 jalkaa

 

KVH TracVision TV8

Suuriin veneisiin sopivalla HDTV-valmiilla, gyrostabiloidulla ja ultrahiljaisella 81.3 cm antennipeilillä varustetulla KVH:n ainutlaatuisen RingFire™-tekniikan antennilla näet satoja satelliittikanavia myös suomenkielisinä missä päin sitten liikuitkin. Vastaa vähintään kilpailevia 120 cm antenneja suorituskyvyltään.

Ainutlaatuinen langaton hallinta WiFin yli esim. älypuhelimella sekä NMEA 2000 -liitäntä!!

Peilin liikerata -15° ~ +80°
Minimi EIRP 43 dBW (Ku-band)

Suositus venekoko yli 80 jalkaa

 

KVH TracVision HD7

Circular-järjestelmään sopiva DIRECTV tai Tri-Americas operaattorien lähetyksille tarkoitettu HDTV-valmis Sat-TV-järjestelmä joka toimii USA:ssa (DIRECTTV) tai Meksikossa, Väli-Amerikassa sekä Etelä-Amerikan länsiosissa (Tri-Americas) versiosta riippuen.
Antenni on varustettu 60 cm antennipeilillä ja KVH:n ainutlaatuisella TriAD Ka/Ku multi-band teknologialla, jonka ansiosta voidaan katsoa kolmea satelliittia yhtäaikaa.

Peilin liikerata +15° ~ +75°
Minimi EIRP 46 dBW (Ku-band) ja 47 dBW (Ka-band)

Suositus venekoko 50-80 jalkaa

 

KVH TracVision HD11

Maailman ensimmäin todella maailmanlaajuinen HDTV-valmis Sat-TV-järjestelmä joka toimii kaikkialla.
1 metrin halkaisijan antennissa on on sekä Linear- että Circular-mikropää. 4-axis stabilointu satelliittiseuranta, KVH:n TriAD™ Ka- ja Ku multi-band teknologia sekä edistyksellinen Universal World LNB mahdollistaa TracVision HD11 automaattisesti konfigoroituvan itse seuraamaan yli 100 satelliittia. Se on myös erittäin helppokäyttöinen ilmaisten iPad®, iPhone® ja iPod touch® appsien avulla.

Peilin liikerata -24° ~ +119°
Minimi EIRP 42 dBW (Ku-band) ja 45 dBW (Ka-band)

Suositus venekoko yli 80 jalkaa ja laivat