KVH

KVH

ProNav Oy toimii maailman markkinaykkösen KVH:n satelliitti TV-antennien sekä satelliitti-kommunikaatiojärjestelmien maahantuojana Suomessa.

Ota yhteys myyntiimme ja suunnittelemme käyttöönne sopivan kustannustehokkaan satelliittijärjestelmän, niin television sateelliittivastaanottoon kuin kommunikointiin luotettavasti ja edullisesti satelliitin välityksellä kaikilla maailman merillä.


     Maailman parhaimmat satelliittiantennit erotat
                   niiden harmaasta pohjaosasta!

 

 

Satelliittikommunikaatio

Ole aina halutessasi yhteydessä ulkomaailmaan puhelimitse tai datalinjoin. KVH:n alan laadukkaimmat SatCom-järjestelmät takaavat luotettavat yhteydet ympäri maailman. Uutuutena TracNet-hybridijärjestelmä jossa yhdistyy WiFi-, 5G- ja satelliittiyhteydet samalla pienikokoisella kupuantennilla!

KVH:n oman Mini-VSAT järjestelmän avulla säästetään käyttökuluissa murto-osaan kilpaileviin järjestelmiin nähden. Samoin asennus- ja huoltokustannuksissa säästöt ovat huomattavia antennien 85% pienemmän koon ja painon vuoksi.

 

Satelliitti TV-antennit

Jo 24 vuotta peräkkäin parhaana SatTV-tuotteena NMEA-palkitut KVH antennit laatutietoiseen käyttöön. Näe satoja tv-kanavia satelliitin kautta kovimmassakin merenkäynnissä. YLE, MTV3, Nelonen, MTV3 MAX, JIM, Urheilu, Canal+, Discovery ym. kanavat suomenkielisenä missä vain. KVH:n uusi RingFire-tekniikka mahdollistaa huomattavasti pienemmän antennin käytön ja sen voi kokonsa puolesta hyvin asentaa jo 20' veneeseen.