WiFi- ja mobiilidata

Webboat-antenneilla kytkeydyt aina internetiin rannikkoalueilla

Uusi mobiilidata/Wi-Fi internet-antenni rannikolle
jonka avulla saat nopean internetyhteyden (sekä langaton ja Ethernet)  oko veneeseen. Langattoman yhteyden rakentaminen alukseen ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja helppoa: aseta SIM-kortti (ei mukana) korttipaikkaan ja kaikki veneen internet-laitteet (iPhone, Smartphone, iPad, tabletti, PC jne.) voivat käyttää SIM-kortinmobiilidataG-yhteyttä ja surffaat helposti verkossa. Lisäksi, jos Wi-Fi-verkko on läsnä, weBBoat kytkeytyy automaattisesti siihen välttäen mobiilidatamaksuja.

WeBBoat koostuu neljästä tehokkaasta antennista
kuvun sisällä jotka parantavat ulkoisen mobiilidatan tai Wi-Fi-verkkojen vastaanottoa noin 10 kilometrin päässä rannikosta. Lisäksi WeBBoat on tukiasema, joka luo Wi-Fi-verkon mahdollistaen useiden laitteiden kytkennän langattoman yhteyden tai langallisten Ethernet-porttien kautta. Tarvittaessa langattoman tukiaseman voi helposti irrottaa kuvun sisältä ja siirtää veneen sisälle esim. teräsveneissä.

Aseta SIM-kortti ulkopuoliseen korttipaikkaan antennissa
ja voit vastaanottaa dataa mobiilidatalla tai Wi-Fi-yhteydellä (jos saatavilla), jokaisella web-laitteella joka sinulla on aluksessa (älypuhelimet, tabletti, IPhone, iPad, PC jne.)