JL AUDIO on amerikkalainen High-End äänentoistojärjestelmien valmistaja, joka tarjoaa kiistatta parasta äänentoistoa veneympäristöön markkinoilla. Kun haluat että toisto on lineaarista ja puhdasta äänenvoimakkuudesta riippumatta, valintasi on JL AUDIO. Yrityksen kokemus alkoi jo 1970-luvulta ja on saavuttanut lukuisia parhaan auto-HiFi sekä kotiteatterijärjestelmien palkintoja ympäri maailman. Näin tästä Floridan Miramarissa päämajaansa ja tuotantoaan pitävästä valmistajasta luontevasti tuli myös markkinoiden laadukkaimpien Marine- ja Powersports HiFi-järjestelmien valmistaja tuloksena sama tinkimätön huippuunsa viritetty laatu ja suorituskyky, kuten kaikissa heidän tuotteissa.

Kaikki JL AUDIO venetuotteet ovat vartavasten suunniteltu rankkaan veneympäristöön ja kestävät vuosikausia suolaveden vaikutusta ja UV-säteilyä osien kellastumatta tai haalistumatta. Suorituskyiset päätevahvistimet tuottavat puhdasta ja särötöntä tehoa hankaliinkiin kaiutinkuormiin sekä alhaisillakin akkujännitteillä. Vahvistimissa käytetyn JL AUDIO:n patentoiman tekniikan avulla niiden virrankulutus ja lämpeneminen on pientä, eivätkä nämä päätevahvistimet koskaan pätki ylikuumenemisen takia kuormititpa niitä kuinka paljon tahansa, EI KOSKAAN!

JL AUDIO kaiuttimet edustavat myös alan ehdotonta huippua sisältäen edulliset M3-sarjan huippukaiuttimet sekä parasta mahdollista äänentoistoa tarjoavan M6-sarjan. Kaiuttimia löytyy upotettavina sekä koteloituina versioina. JL AUDIO Subwoorit ovat saavuttaneet automaailmassa legendaarisen maineen ja samaa teknologiaa on siirretty nyt myös venemaailmaan. Useimmat Subwoorit on nimenomaan suunniteltu toimimaan avoimessa asennustilassa jolloin ilmatiiviin kaiutinkotelon rakentaminen ei ole tarpeellista ja asennus veneessä helppoa. Toki valikoimasta löytyy myös hienosäädettyjä malleja määrätyn tilavuuden ilmatiiviille tai refleksikotelo asennuksille.

JL AUDIO soittimet edustavat myös veneäänentoiston kärkeä. Useita malleja voidaan myös ohjata veneen NMEA 2000 verkon yli ja on yhteensopiva kaikkien audiotoimintoja tukevin päämerkkien kuten SIMRAD, B&G, RAYMARINE ja GARMIN monitoiminäyttöjen kanssa. Valikoimassa myös huippunäppärä Bluetooth käyttöpaneeli, joka en helppo koonsa puolesta asentaa pieniin veneisiin tai vaikkapa vesijettihin joihin tarvittaessa löytyy myös täysin IPX7 vesitiiviit MX-sarjan päätevahvistimet.

JL AUDIO yksinkertaisesti se paras